To je to što me zanima!

Jadranka o Ivi: Sam je ušao u kampanju na strani SDP-a...

Šef SDP-a Zoran Milanović nema se ni potrebe javljati i može mirno jahati prema 4. prosincu, rekla je premijerka Jadranka Kosor u Murskom Središću na branju jabuka
Vidi originalni članak

Nije istina da se predsjednik Josipović i ja prepucavamo, samo ukazujem na činjenice i vjerujem da je završilo vrijeme da neke osobe mogu biti nedodirljive. Nitko nije nedodirljiv, pogotovo ne na političkoj sceni. Predsjednik se sam uvukao u kampanju i stao na stranu SDP-a. Šef SDP-a Zoran Milanović nema se ni potrebe javljati i može mirno jahati prema 4. prosincu - kazala je premijerka Jadranka Kosor u Murskom Središću kamo je doputovala u berbu jabuka.

Dodala je da Josipović šalje signale za koga bi trebalo glasati, a u tome ima i određenu potporu medija. Najavila je da će se idućih dana satati s njim i razgovarati o aktualnim temama.

Premijerka je kazala da je Josipović na Milanovićev zahtjev zaustavio imenovanje veleposlanika, izvrijeđao ministra vanjskih poslova i zatražio njegovu smjenu, što nije u skladu s ustavom. Pozvat će predsjednika da nastave postupak imenovanja veleposlanika.

- Predsjednik se jasno svrstao uz SDP na što kao osoba ima pravo, ali ne i kao predsjednik države - kazala je premijerka.

Govoreći o gospodarskim pokazateljima istaknula je da je i Italija kao i Hrvatska ostvarila 0,8 posto rasta BDP-a ali da talijanski predsjednik Napolitano sigurno nije rekao da u njegovoj zemlji vladaju jad, čemer i užas. A iz izjave predsjednika Josipovića moglo bi se zaključiti da je Hrvatska na rubu propasti, a nije - kazala je Kosor.

Idi na 24sata

Komentari 221

  • samotako 09.09.2011.

    šta se Josipović petlja u odluke vlade , svak zna da je kumunjara i da samo želi da SDP pobijedi., , jadni Milanović nezna ništa o politici , zato ništa i ne predlaže . nek on ode zapaliti džoint.

  • sara122 09.09.2011.

    Ona nije bila ni za novinarku, a ne za premijerku. A o to što on ne zna vikati i urlati, poput onih kojima je izišla iz onog na čemu sjede, to samo govori o njegovoj inteligenciji, s kojom se ona nikada neće moći nositi...

  • kinezojapanac 08.09.2011.

    Imam osjecaj da Jaca Vlaisavljevic jednostavno nema srece s tim imenom Ivo. Prije malo vremena od Ive nije mogla pokvareni zub procackati, a sad u naj novije doba opet od nekog drugog Ive nikako da dode do pozitivnog stanja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare