To je to što me zanima!

Kosorica preko ministra Ivića zaprijetila Mladom Jastrebu?

Napetosti između branitelja i Vlade ne jenjavaju. Branko Borković- Mladi Jastreb jučer je je primio telefonski poziv kojem mu je prenesena poruka premijerke
Vidi originalni članak

Na nedavnom prosvjedu branitelja u Vukovaru između zapovjednika obrane Vukovara, Branka Borkovića-Mladog Jastreba i premijerke Kosor do izražaja su došli sukobi između branitelja i Vlade.

Prema Mladom Jastrebu, na prosvjedu nije bilo kraja teškim riječima. U četvrtak je Borković primio telefonski poziv ministra branitelja Tomislava Ivića koji je bio pun prijetnji, otkriva Jutarnji list.

- Ministar mi je osornim tonom prenio poruku premijerke Kosor da, kako je rekao, "prestanem i zaustavim se" ili će uslijediti njihova reakcija - rekao je Borković.

>>> Izvorni članak pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 55

  • Silver Surfer 06.02.2011.

    U ovoj državi postoje BRANITELJI i branitelji prvo treba odvojiti jednim zauvijek jedne od drugih ,1991 nije bilo toliko BRANITELJA koliko ih ima sada.Na kraju krajeva veče povlastice i priznanja su dobili dođoši nego branitelji.Za dvije godine u ratu dobili smo manje povlastce nego oni za dvije godine u Austriji ili Njemačkoj .Mi smo plačali i homologacije i porez i registracije a oni samo neka aute registriraju i dobro je.Domovnica je za nas koštala i čekalo se u rdu, a oni su ih dobivali samo da bi vladali sa više ljudi nije bilo bitno ni tko su ni što su,sadim trebaju đamije.

  • boww 06.02.2011.

    sram vas bilo hrvatski branitelji što ste branili hrvatsku!!to sad tak izgleda.kažete tuđman je stvorio hrvatsku,a ja kažem da je hrvatsku stvorio narod koji se borio,a tuđman i njegova svita su pokrali i osiroašili hrvatsku.

  • zenga 91 05.02.2011.

    Ako je i od Hdezea i Jadranke, previše je : Dole HDZ

Komentiraj...
Vidi sve komentare