To je to što me zanima!

'Kosoričini istupi u medijima rezultat su njezinih frustracija'

HDZ se ne bavi Jadrankom Kosor i njezinim broševima već ozbiljnim stvarima. To su trivijalne teme koje su nama nametnute, rekao je predsjednik HDZ-a Karamarko
Vidi originalni članak

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko u Dnevniku HTV-a komentirao je odnos s Jadrankom Kosor i slučaj njezinih broševa te opet istaknuo kako u HDZ-u nema nikakvih sukoba.

- HDZ se ne bavi Jadrankom Kosor i njezinim broševima već ozbiljnim stvarima. To su trivijalne teme koje su nama nametnute - zaključio je.

Dodao je kako je u pitanju princip poštivanja statuta stranke prema kojem treba podržavati politiku stranke u njezinim temeljnim načelima. Kosoričine istupe u medijima smatra rezultatom frustracije zbog poraza na unutarstranačkim izborima.

- Nadam se da će te frustracije nestati. Mi imamo čak razumijevanja i za to - kaže Karamarko.

'Raspuštamo tek lokalne ogranke'

Zoran Šprajc upitao je šefa HDZ-a da li se ponavlja model vladavine kao u vrijeme Sanadera i Kosor, u kojem se eliminiraju unutarstranački protivnici, a Karamarko je pojasnio kako nema govora o tome već da se tek raspuštaju lokalni ogranci.

'Ne želim stvarati još veći cirkus od premijera'

Karamarko je pojasnio i zašto nije želio replicirati premijeru Zoranu Milanoviću u Saboru te zaključio kako se s kolegama dogovorio da neće stvarati još veći cirkus.

Idi na 24sata

Komentari 75

  • Ella_54 28.09.2012.

    Špijun

  • niksonvkci89 28.09.2012.

    Kakva jadna stranka kad je njoj Jaca najveca opasnost,valda je Karamarku ostalo jos dok je bio u tajnim sluzbama da su svi sumnjivi.Najvise mu nedostaje Ivo Sanader koji je krao na sve strane a i davao svojima HDZ-ovcima,a zlocasta Jaca samo sebi kupovala broseve,e zato ce najebati

  • dahhmal 28.09.2012.

    Ništa nije nemoguće s obzirim kolko smo glup narod jer svima dajemo da nas prcaju i sve to trpimo i šutimo.Gledamo ta stalna poskupljenja i uništavanje naše privrede kao da je to negdje drugdje stalno ponavljamo to tak treba biti dok se glavonje oko nas bogate a od nas rade sirotinju i najamne radnike.Tak da ništ ne bi bilo čudno da se taj gospon opet pojavi u politici i opet narod pljačka

Komentiraj...
Vidi sve komentare