To je to što me zanima!

Kosovo: Dojava o bombi u školi sa srpskim učenicima

Ravnateljica škole u Lapljem Selu kazala je novinarima kako je oko 8.45 stigao anoniman telefonski poziv da je u školi podmetnuta bomba
Vidi originalni članak

Učenici i škole u Lapljem Selu, na Kosovu, u kojoj se nastava odvija na srpskom jeziku, u utorak su evakuirani iz školske zgrade zbog dojave o podmetnutoj bombi.
Ravnateljica škole Marinka Mitrović kazala je novinarima kako je oko 8.45 stigao anoniman telefonski poziv da je u školi podmetnuta bomba. Cesta koji spaja srpska sela Čaglavicu i Laplje Selo je zatvorena. U zgradi škole u tome mjestu smještene su Osnovna škola "Miladin Mitić", ekonomska škola i gimnazija, koje su 1999. godine izmještene iz Prištine. Škola ima gotovo 1000 srpskih učenika.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • sanni_37 20.02.2008.

    Apsurdno je to sto sad siptari ispadose zrtve nasilja na Kosovu,a zna se kako srbi tamo zive godinama,u strahu od onih nakaza koje napadaju stare ljude,i siluju srpsku decu.

  • Vittela 20.02.2008.

    ˝Na času srpskog juče su imali temu - da sam čarobnjak promenio bih svet. Devojčica je napisala: „Volela bih da sve bude mirno, da bude srećno kao kada smo se vratili 2001. i da Albanci ne prolaze baš ovoliko puno kroz naše selo“. Učiteljica čita i kaže - a mislila sam da će maštati, pisati o čudima i svojim malim željama. ˝ - ako mi je ikoga zao, zao mi je djece, ona nisu nista skrivila, ali djecice, a ne onih huligana, koji su u pravom smislu djeca, a prave se necim sta nisu.

  • sanni_37 19.02.2008.

    Na sve moguce nacine bagra zeli proterati srpski narod s njegovih ognjista.Niko ne spominje kako su tri maskirana siptara pretukla 86.godisnju staricu u njenoj kuci.Sramota!

Komentiraj...
Vidi sve komentare