To je to što me zanima!

Kosovo: KFOR blokirao ceste, Srbi postavili svoje barikade

Srbi su na blokade KFOR-a uzvratili svojim blokadama u mjestu Banjska, pa su dva vozača kamiona, nekoliko vozača cisterni i oko 20 vozača auta ostali zarobljeni
Vidi originalni članak

U Zubinom Potoku na Kosovu nešto prije ponoći u subotu odjeknula je eksplozija i pucanj iz automatskog oružja, javlja Tanjug. Nije poznata lokacija gdje je eksplodiralo i nema informacija o ozlijeđenima. 

KFOR je prije nekoliko dana na području istoimene općine pojačao svoje snage te su blokirali puteve u mjestu Izvor, dok su u Rudaru pustili promet jednim trakom. Vojnicima KFOR-a koji su u mjestu Izvor blokirali put koji sjever Kosova i Metohije povezuje s Novim Pazarom, tijekom noći je stiglo pojačanje od oko 20 kolega. Pojačanje je stiglo kao pomoć istrazi EULEKSA o ubojstvu kosovskog policajca Envera Zumberija, 26. srpnja u općini Zubin Potok.

Srbi su na blokade KFOR-a uzvratili svojim blokadama u mjestu Banjska, pa su dva vozača kamiona, nekoliko vozača cisterni s naftom i oko 20 automobila ostali zarobljeni između barikada u mjestu Izvor. Novosti prenose da je stanje napeto.

Idi na 24sata

Komentari 69

  • ping-pong 05.09.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Vojvoda Šešelj 05.09.2011.

    Bravo braco Srbi,vi ste ponos Srbije ! Tako se brani svoja zemlja !

  • zippysnake 04.09.2011.

    Bravo Srbijanci! Oslobodite si svoje Kosovo! A ovi moji glupi Hrvati zaboravljaju da su 95. isto tako oslobodili Kninsku krajnu!! Dajte se Hrvati probudite od te mrznje, pa vidite da je srbiji oteto, ko nama 91.

Komentiraj...
Vidi sve komentare