To je to što me zanima!

Kosovski specijalci pucali su na srpski automobil, ima ranjenih

Nove napetosti na sjeveru Kosova. Ured za Kosovo objavio je priopćenje u kojem tvrde da su specijalci ROSU pucali na auto u kojem je jedan čovjek ranjen, a drugi je prošao bez ozljeda
Vidi originalni članak

Pripadnici specijalne kosovske policije ROSU pucali su u ponedjeljak oko 11.30 sati kod punkta na Bistričkom mostu na automobil u kojem je bilo dvoje Srba.

Kako prenosi Blic, jedan je ranjen, dok je drugi prošao bez ozljeda, a automobil je izrešetan.

- Pripadnici ROSU-a na srpsko vozilo i Srbe u njemu zapucali su iz rafala samo zato što nisu željeli dopustiti da ih bez temelja i razloga ROSU maltretira - stoji u priopćenju Ureda za Kosovo.

S druge strane, kosovski Gazeta Express piše da je do pucnjave došlo nakon što se u policijski automobil zabio automobil kod kontrolne točke te da su pucali kako bi neutralizirali opasnost. Dodaju da su osumnjičeni pobjegli autom.
 

Uskoro više

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Olujkovic95 23.01.2023.

    Trofaznima su oni njihovi divljacki reality programi tipa parova i zadruge kojima im vlastodrzci mute pamet da im skrenu paznju da ih lakse pljackaju, kompletno pomutili percepciju stvarnosti, naviknuli su ih na qurcenje, bahatost, aroganciju i agresivno ponasanje koje ispoljavaju u svome cirkusu od tkz drzave na svakom koraku, pa misle da tako mogu i u tuđim zemljama.....ali prc milojko, Kosovo je republjik i tamo važe neka druga pravila, baš kao što je to bio slucaj i 95 e u Hrvatskoj kada im je silom objašnjeno gdje im je mjesto.Naučit će se oni pameti prije ili kasnije, na ovaj ili onaj način, evolucija je na kraju dana ipak neminovan proces .....

Komentiraj...
Vidi sve komentare