To je to što me zanima!

Kotromanović će odlikovati američkog načelnika obrane

Martin E. Dempsey sudjelovat će na primopredaji nekoliko doniranih M-ATV i MRAP vozila te će porazgovarati s premijerom, ministrom i načelnikom Glavnog stožera
Vidi originalni članak

Martin E. Dempsey u Zagrebu ostaje samo dva dana tijekom kojih bi trebao porazgovarati sa premijerom, ministrom obrane Antom Kotromanovićem i načelnikom Glavnog stožera OS RH, generalom zbora Dragom Lovrićem koji ga je u ponedjeljak i dočekao u zračnoj luci. 

Načelniku Združenog stožera Oružanih snaga SAD-a ministar Kotromanović dodijelit će odlikovanje Reda kneza Trpimira s ogrlicom i Danicom, koje se dodjeljuje za izniman doprinos neovisnosti, cjelovitosti i međunarodnom ugledu Republike Hrvatske, za izgradnju Hrvatske i razvitak odnosa Hrvatske i drugih zemalja.

No prvi zadatak mu je da sudjeluje u primopredaji nekoliko doniranih M-ATV i MRAP vozila, javili su iz MORH-a. 

Idi na 24sata

Komentari 45

  • dahhmal 23.09.2014.

    I kaj čovjek da napiše kada ovakve ulizice predstavljaju tvoju zemlju i tak pokazuju da mi svi smo za ku...

  • Gordana Firšt 23.09.2014.

    Ma kaj se uzrujavate, bu čovek išel dime vu Ameriku s još jenom značkom, kaj ga briga kaj to znaći. A Kotromanovići buju mu to predali, tak da ne dojde praznih ruku pred tak visokog gospona, ipak nam je taj dofural oklopnjake. Tak nam buju dobro došli, ak dojde ebola do nas, da se buju imali vojaki kam skriti.

  • mariocalabrese 22.09.2014.

    Kotromanović će odlikovati američkog načelnika obrane za agresorsku politiku koja vode Ameri sirom svijeta?

Komentiraj...
Vidi sve komentare