To je to što me zanima!

'Neću se kandidirati za čelnika HDZ-a, to bi nas polariziralo'

Iako se govorilo o njegovoj kandidaturi, Miro Kovač je u ponedjeljak objavio da se neće kandidirati za čelnika HDZ-a jer bi to dovelo do polarizacije u stranci...
Vidi originalni članak

Miro Kovač kazao je kako se neće kandidirati za predsjednika HDZ-a. 

- S obzirom na ozračje u stranci Moja bi kandidatura dovela do polarizacije unutar HDZ-a. Ja to ne zelim, ja na to nemam pravo. Interesi stranke su ispred mojih osobnih ambicija. Ja se neću kandidirati za predsjednika. Zelim da iskoristimo to vrijeme za pripreme za parlamentarne izbore. HDZ mora pobijediti - rekao je i dodao kako poziva sve koji su ga podržavali i ohrabrivali da svoj entuzijazam usmjere na parlamentarne izbore.

POGLEDAJTE VIDEO: Miro Kovač objavio da se neće kandidirati za predsjednika HDZ-a
 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
- Tome ću se i ja osobno posvetiti - kazao je.

Nije odgovorio na pitanje hoće li podržati Andreja Plenkovića.

- Ako bude samo jedan kandidat, znači da ćemo toga kandidata podržati - rekao je.

Opovrgnuo je bilo kakva nagovaranja. 

- Od osnovne škole sam samostalna osoba. Imam puno prijatelja, puno poznanika različitih mišljenja, ali ja l odluke o sebi i svom životu donosim samostalno, kako sam to činio i oko angažmana u HDZ-u i oko odlaska kad sam bio mlad čovjek na doktoratu u Francuskoj, na Sorboni - dodao je.

Brkić: Još sinoć sam rekao da neću ulaziti u utakmicu

Zamjenik predsjendika HDZ-a Milijan Brkić je prije sjednice Predsjedništva još jednom ponovio kako se neće kandidirati za šefa stranke. 

- Ja sam sinoć rekao da neću ulaziti u utakmicu. Vidjet ćemo tko će se još iznjedriti kao kandidati. Do kraja sačekajmo da ne lamentiramo s imenima. Uvjeren sam da onaj tko pobjedi na unutarstanačkim izborima odvesti HDZ prema novoj pobjedi - rekao je.

Hasanbegović: Okrenimo se budućnosti

Uoči početka sastanka koordinacije ministara, koji se održao prije Predsjedništva stranke, Zlatko Hasanbegović je na pitanje o svojoj kandidaturi za čelno mjesto stranke odgovorio: 'Okrenimo se budućnosti, nemojmo se baviti prošlošću'.

Ćorić: zaustavit ćemo povratak neokumunista

Na sastanak u HDZ stiglo je vodstvo HSP-a AS. 

- Očekujemo da ćemo nakon razgovora biti tim koji ce zaustaviti povratak neokomunista Zorana Milanovića na vlast - rekao je Pero Ćorić. 
 

Idi na 24sata

Komentari 308

  • FREEDOM 05.07.2016.

    ..ma tko će se kandidirati osim Plenkovića ?? Nitko , naravno ... igre za budale... pa ovi konvertiti ionako znaju da bi njihova kandidatura u konačnici značila " ti si --out " u nekim novim preslagivanjima ...

  • Josip Joe Milovich 05.07.2016.

    "Jedan narod, jedna država, jedan vođa!" Ološ.

  • KronicarVremena 05.07.2016.

    Kad god nešto kaže to je takvo prese....nje ta se ni čitati ne može. Ali najčudnije je da se jedan takav lik uopće spominje u kontekstu predsjednika HDZ-a

Komentiraj...
Vidi sve komentare