To je to što me zanima!

Ivan Kovačić podnio ostavku: "Nemam namjeru biti klaun"

Nije pravo pojedinca, pa ni moje, uvjetovati drugima da ruše Vladu, napisao je Kovačić u priopćenju i dodao kao se nije ni s kim dogovorio i kako se ne radi samo o spinu
Vidi originalni članak

Ivan Kovačić (Most) dao je ostavku na mjesto predsjednika Kluba zastupnika Mosta. Svoje razloge objasnio je u priopćenju koje je objavila Slobodna Dalmacija

- U ponedjeljak sam objavio odluku o svojem osobnom prekidu suradnje s HDZ-om. Mislim da je svakom jasno da nakon toga ne mogu biti predstavnik nijednog drugog zastupnika osim samog sebe. Pa tako više ne mogu biti ni predsjednik kluba zastupnika Mosta. Nije pravo pojedinca, pa ni moje, uvjetovati drugima da ruše Vladu. I još nešto, molim da napamet ne nagađate kako sam ovo s nekima dogovorio i kako je to samo nečiji spin - napisao je. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Pametuju mi da ne miješam lokalno i nacionalno, da im se ne miješam u "dvorište". Ma, ne miješam se u vaš tor. Ustoličite vi sve svoje stare kompromitirane hohštaplere di hoćete. I lokalno i nacionalno. U redu - nemam se ja vama što petljati u posao. To je vaš izbor. Ali i vi meni ostavite moje pravo - da vas otkačim i lokalno i nacionalno. Nemam namjeru bit klaun kojeg ćete voditi od lokalnog do nacionalnog cirkusa i nazad. To je moj izbor - zaključio je.

Njegovu ostavku komentirao je i Božo Petrov.

- Ovim putem pozdravljam gospodina Kovačića. On ostaje čvrsto uz Most - izjavio je u Saboru. 

Na pitanje tko će biti predsjednik zastupničkog kluba nije odgovorio.

Idi na 24sata

Komentari 287

  • budala123456789 29.04.2016.

    Tovare pa napusti državu ako je vodi zločinačka organizacija ?----

  • enilon 28.04.2016.

    Ivan je u pravu. Tako je Ivane. Ma, tko ih Ivani!

  • kormilar 28.04.2016.

    Gospodine Kovačić, konačno ste shvatili istinu! Vas u MOST-u ekipa iz HDZ-a kao što ste uostalom i sami primjetili, drži za klaune!

Komentiraj...
Vidi sve komentare