To je to što me zanima!

Kozmetički brend koji koriste i supermodeli osvaja Hrvatsku

Voditeljica Illamasquine make-up škole, Marijana Gluić, kaže kako se šminkom ne mofu skinuti godine, ali se može naučiti kako uz pomoć nje izgledati puno svježije
Vidi originalni članak

Za britanskim kozmetičkim brendom Illamasqua koji ohrabruje i žene i muškarce da istražuju svoj alter ego, poludio je cijeli svijet pa i Hrvati. A sada je za opće ludilo razlog još veći jer Zagreb je prvi grad, poslije Londona gdje je sve 2008. i počelo, u kojem djeluje i Illamasquina škola make up umjetnosti smještena na Trgu Petra Preradovića 3.

– Za polaznike imamo pet tečajeva među kojima su Usavršavanje make upa očiju, Eksperimentalna radionica boja ili osnove fantasyja za koji morate biti dobar crtač, Noćnu divu za one koji žele naučiti večernju šminku i Ljepotu zrelih godina. A posebna priča je Master koji traje pet tjedana, dva puta tjedno po tri sata. On je odličan start za bavljenje ovim poslom – ispričala je Marijana Gluić, profesionalna maskerica i voditeljica škole koja već 25 godina uspješno pliva u šminkerskom poslu. 

Radila je na filmu i u modnoj industriji svugdje u svijetu, njen make up izričaj krasi naslovnice prestižnih modnih časopisa, ali kada je poslije godina i godina rada otišla u London po Illamasquinu licencu, šokirala se, kaže, njihovim ‘naopakim’ kriterijima superiornijim nad drugim vizažističkim školama, drukčijim tehnikama i pojednostavljenjem posla. S njom u školi rade i profesionalke Ivana Bilandžija Billy, Tamara Kakalj i Snježana Raguž. 

>>> Više o make-up školi čitajte u novom broju tjednika 24sataExpress!

Idi na 24sata

Komentari 1

  • feba 15.05.2012.

    Pa sad možda je to super ali ove četiri ne izgledaju baš reprezentativno s tom šminkom

Komentiraj...
Vidi sve komentare