To je to što me zanima!

Krađa stoljeća: Nestali su memoari našeg špijuna broj 1

Špijunski “memoari stoljeća“ 95-godišnjeg Josipa Manolića trebali su biti objavljeni u prosincu prošle godine, pa 22. ožujka, a sad se najavljuju tek za ovo ljeto
Vidi originalni članak

Špijunski “memoari stoljeća“, autobiografski zapisi Josipa Manolića, koji su za tisak bili spremni još prije pola godine - tajanstveno su nestali! 

Manolić je memoare kanio objaviti prije predsjedničkih izbora, ali je zaključio kako bi njegova “vruća bilježnica” proizvela velik učinak na izbore, pa je premijeru odgodio za razdoblje poslije izbora. 

O knjizi se mnogo pisalo prije no što je izašla, Manolić je podijelio masu intervjua, a sad je cijela priča vraćena na početak. Premda mu je 95 godina, Manolić se ne predaje.

"Ne mogu oni meni toliko puta ukrasti memoare koliko ih ja mogu napisati", kaže u razgovoru za Express. 

VIše čitajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • SDPovac 20.05.2015.

    Ti sunca, vidi ti tko ti tvrdi da su to memoari stoljeca!!!!!Slucajno a?!

  • SDPovac 20.05.2015.

    Kladim se da u tim njegovim memoarima nema niti jednog detalja koji kompromitira njega samog ,tita,partizane,partiju ...posebno njega samog.Lik je promijenio toliko "kaputa" a na koncu ostao nevinasce.

  • katoliban 20.05.2015.

    Bolje ti je da se ispovjediš i pomiriš sa Bogom i narodom,jer kolika si zla napravio ovom narodu! Dragi Bog vas drži dugo na životu i daje vam šansu da se pokajete-zanimljivo je gledati kako ljudi koji su optuživani za ubojstva svećenika i progon crkve svi duboku starost dožive i na kraju ipak traže oprost od te iste crkve,te da se pokopaju pod znakom križa kojega su progonili!

Komentiraj...
Vidi sve komentare