To je to što me zanima!

Kraj ili nastavak sapunice? Ivo još ovaj tjedan seli u Visoku

Već u ponedjeljak poslijepodne trebao bi biti gotov elaborat o preseljenju. Iz Ureda poručuju da će o svemu obavještavati izabranu predsjednicu Grabar-Kitarović
Vidi originalni članak

Preseljenje Ureda predsjednika s Pantovčaka u Visoku ulicu trebalo bi početi već tijekom ovog tjedna, potvrđeno je iz Ureda za HRT. Već u ponedjeljak poslijepodne bi trebao biti gotov elaborat o preseljenju.

Iz Josipovićeva Ureda poručuju da će poštovati proceduru i dinamiku preseljenja, uključujući sigurnosne mjere, o čemu će obavještavati izabranu predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović.

Nakon što je Kolinda Grabar Kitarović više puta u predizbornoj kampanji isticala kako će joj jedan od prvih poteza biti seljenje ureda u Visoku ulicu i to prvenstveno zbog ostvarivanja ušteda, Vlada je prošloga tjedna novoizabranoj predsjednici rezidenciju stavila na raspolaganje.

No, to je izazvalo reakciju Grabar Kitarović i HDZ-a iz kojeg su poručivali da je Vlada odluku donijela ishitreno te da je trebala pričekati službeni zahtjev nakon što nova predsjednica stupi na dužnost. Vladu se optuživalo i da odlukom o preseljenju želi spriječiti Grabar Kitarović da se domogne arhiva Mesića i Josipovića koji se čuvaju na Pantovčaku.

Iz Vlade su potom poručili da se Kolinda ne mora seliti ako ne želi i da Vlada svoju odluku može promijeniti. Zasad se zna da u Visoku seli Josipović dok ured nove predsjednice o tome ne želi niti razmišljati prije primopredaje dužnosti. 

Idi na 24sata

Komentari 396

  • varešak 03.02.2015.

    I on i ostali predsjednici će se ionako preseliti u povijest,samo što neće o svima pisati isto.

  • ljubica ljubičica_1 03.02.2015.

    Lipo sam rekla da ćemo ove godine imati sapunicu na Hrvatski način .

  • jure23 03.02.2015.

    sve samo da se zaštiti gnjezdo Lex Perkovića ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare