To je to što me zanima!

Kraj Kašine se sudarila tri automobila, dvoje mrtvih

U Sesvetama, u Ulici Planina donja, večeras oko 19 sati sudarila su se tri automobila. Jedan od auta sletio je s ceste. Poginula su dva muškarca
Vidi originalni članak

Prolazio sam i prizor je bio stravičan. U nesreći su sudjelovala tri automobila, a od siline udarca jedan je završio u potoku, mislim da je riječ o Škodi, ali auto je neprepoznatljiv. Dvoje putnika iz tog auta, na mjestu je poginulo. Hitna pomoć je odvezla još dvoje iz Opel Vectre. Cesta je bila jako skliska, rekao je naš čitatelj Zvonko Krizmanović iz Sesveta koji je fotografiju snimio u ponedjeljak oko 19.30.
- Ne znam tko je kriv, ali netko od njih je pretjecao ili je prešao u suprotni trak - kazao je naš čitatelj.
Tri automobila sudarila su se u oko 19 sati u mjestu Planina Donja kraj Kašine. Vozač Petar B. (57) s Paga sa suprugom Božicom B. (57) naletio je na Škodu Favorit koju je vozio Stjepan P. (63). I on i njegova supruga Anka P. (62) iz Škode na mjestu su poginuli. Na Vectru je potom naletjela Corsa koju je vozila Silvija M. (23).

Idi na 24sata

Komentari 6

  • user_806 22.04.2008.

    Crna statistika uporno se nastavlja,a zakon funkcijonira ali samo na papiru.

  • Grozni007 22.04.2008.

    Na tom djelu je cesta UŽASNO SKLISKA i kada je suho a da ne govorim kada je mokro.Da dođeš i 30km/h auto ti se odskliže na drugu srtanu što je bilo kobno za ovo dvoje i nema nikakav prometni znak da je cesta skliska ili ograničenje brzine.

  • sinke 22.04.2008.

    Zadnjih par godina na cestama je strava, nekultura nasilnost nepoznavanje i nepoštivanje propisa, onda neki od vas pišu cesta je kriva - glupost. Olako se odbacuje život i ugrožava tuđi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare