To je to što me zanima!

Kraj potrage: Nakon četiri dana Aleksandra (17) vratila se kući

Aleksandru (17) posljednji su put vidjeli 23. kolovoza u Petrinji kad je otišla na trening. Nakon četiri dana djevojka se vratila kući. Sisačka policija objavila je u utorak da prekidaju potragu
Vidi originalni članak

Sisačka policija objavila je u utorak kako se prekida potraga za nestalom Aleksandrom Milošević (17) jer se tijekom noći djevojka vratila kući. 

O njenom nestanku izvijestili su jučer. Djevojka je posljednji put viđena još 23. kolovoza u Petrinji gdje živi. Tad je u poslijepodnevnim satima otišla na trening i nestala. 

Idi na 24sata

Komentari 43

  • kormilar 28.08.2019.

    Mora biti da se zaželila domaće "spize"! Glad je vrag!

  • sol 28.08.2019.

    Odmah sam rekao vratiti ce se, pitajte fratra pa mozda zna? ::::===

  • 27.08.2019.

    Obzirom da se ovakve stvari stalno događaju, a i eto na sreću često završe dobro, vjerujem da bi na neki način trebalo sankcionirati "bjegunce", obzirom da se radi o dovoljno zrelim mladim osobama koje mogu shvatiti posljedice takvih poteza. To je prvenstveno noćna mora za roditelje, no potraga obično aktivira veći broj ljudi i troši nekakve resurse, pa vjerujem da bi takve stvari trebalo naplatiti, tj. kazniti na neki primjeren način, naravno, isključivo kada se radi o svojevoljnom odlasku od kuće prije 18-te godine zbog avanturizma.

Komentiraj...
Vidi sve komentare