To je to što me zanima!

Kraj potrage za odbjeglim vozačem: Kamionom je usmrtio čovjeka na A3 pa pobjegao

Vozač teretnjaka 22.rujna naletio je na zagrebačkoj zaobilaznici na čovjeka koji je bio sagnut uz svoj autombil i mijenjao mu gumu. Čovjek je poginuo, a vozač je pobjegao
Vidi originalni članak

Nešto manje od tri dana prošlo je od prometne nesreće na zagrebačkoj zaobilaznici A3 kod čvora Lučko-Buzin u kojoj je nepoznati vozač udario čovjeka koji je stajao sa strane i mijenjao gumu. Vozač je nakon sudara pobjegao, a policija ga je sada pronašla i uhitila. Riječ je o 36-godišnjem muškracu koji će kazneno odgovarati za izazivanje prometne nesreće te nepružanje pomoći.

IZMEĐU BUZINA I LUČKOG Strava na A3: Stajao kraj vozila u kvaru. Udario ga je kamion i usmrtio ga. Vozač je pobjegao

Podsjetimo, do prometne nesreće došlo je 22. rujna jedan sat nakon ponoći, a poginuo je muškarac (35). On je bio sagnut kraj Volkswagen Passata riječke registracije kojem je mijenjao puknutu gumu. U tom trenutku na njega je naletio teretnjak, a svemu je svjedočio suvozač u Passatu. Vozač teretnjaka pobjegao je s mjesta nesreće. 

Nije poznato je li vozač teretnjaka bio svjestan naleta na pješaka, a zbog činjenice da je policija za vozačem tragala 3 dana nije moguće utvrditi je li bio pod utjecajem alkohola.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava dostavljena nadležnom državnom odvjetniku.

Idi na 24sata

Komentari 100

  • becabeca 28.09.2021.

    Koliko vas ovdje pise gluposti ljudi moji ja sam stric stradalog bio sam s policajcima koji su bili na ocevidu iz 2 policiske lucko pokojnik i suvozac upalili sva4 zmigavca postavili na 100m trokut imao pokojnik refletirajuci prsluk auto bilo skroz na krajnjem rubu zaustavne trake auto je karavan podignuta zadnja hauba koju je kamion zakacio i smrsko suvozac odsarafljivao kotac a vozac u stajajucem polozaju svjetlio mobitelom ni najmanje nisu krivi a vozac je morao to osjetit jer je retervizorom zakacio haubu. Nesudim mu za to je zakon zaduzen i sud ali kao covjeka nemogu svatit da nije stao i provjerio pomogao im to je neljudski.

  • Malihrvat1275 27.09.2021.

    Pazite da ne dobije zatvor, ko i iz njegove obitelji,, Glavno da poslje nesreče može kockat, ko da nije ubio čovjeka nego zgazio mačku

  • deda123 27.09.2021.

    kaj bi pobjego nije ga ni vidio..

Komentiraj...
Vidi sve komentare