To je to što me zanima!

Kraj velike potjere za ubojicom dječaka: Našli i još jedno tijelo

Marcel Hesse, koji je zatočio 9-godišnjeg susjeda i ubio ga s 58 uboda nožem, je uhićen, a u njegovom stanu je pronađeno još jedno tijelo, javlja njemačka policija...
Vidi originalni članak

Policija je uhitila Marcela Hessea (19) iz Njemačke, osumnjičenog za ubojstvo 9-godišnjeg dječaka. Skrivao se u stanu u njemačkom gradiću Herneu. Navodno je došao u lokalnu zalogajnicu i zaposlenicima rekao "Molim vas, nazovite policiju, traže me!".

U blizini zalogajnice u kojoj se predao izgorio je stan. Navodno se Hesse skrivao u tom stanu, a policiji je rekao da se u stanu nalaze dva izgorena tijela. Policajci su pronašli jedno tijelo, ali nisu htjeli iznositi detaljnije podatke osim da je žrtva odrasli muškarac, prenosi DW.

Podsjetimo, policija od ponedjeljka lovi Hessea, odnosno nakon što je u podrumu kuće svojih roditelja zatočio 9-godišnjeg susjeda Jadena, te ga ubio s 58 uboda nožem. 

Hesse je na Darknetu najavio ubojstvo dječaka, a nakon ubojstva objavio je šokantan video i fotografije. Sestra ubojice ga je opisala kao "psihopata". Majka ubijenog Jadena je rekla da je znala da Marcel redovito terorizira svoju majku i sestru i da je čula da ga je majka vodila i psihologu.

- Nikad nije pozdravljao, uvijek je imao spušteni pogled - dodala je majka ubijenog Jadena, Jeanette F.

Policija je u proteklih dva dana dobila više od 1400 dojava o mogućem prebivalištu Marcela Hessea. Potjera za njim bila je jedna od najvećih u novijoj njemačkoj povijesti.

 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Mika75 12.03.2017.

    To čudovište treba živo spaliti!!

  • NoBrainNoPain 11.03.2017.

    Prvi koji nije pristojno pozdravljao susjede :)

  • bukachev 10.03.2017.

    ma treba mu hebat mamicu!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare