To je to što me zanima!

Kraj Zagvozda napao susjedu krampom, neće u zatvor: 'Visoki sud bi mogao rušiti tu presudu'

Susjedu je krampom udario po glavi pa je uvjetno osuđen na kaznu zatvora. Slučaj je komentirao pravnik koji je stava da pretežu elementi da se trebalo ići na pokušaj ubojstva
Vidi originalni članak

Javnost je šokirana i zgrožena nepravomoćnom presudom Županijskog suda u Splitu, prema kojoj Ivan Dujmović (75), koji je u srpnju 2021. susjedu udario krampom u glavu, a potom naganjao njezina brata, ne ide u zatvor ako u sljedeće četiri godine ne počini novo kazneno djelo. Dujmović je osuđen za pokušaj nanošenja teške tjelesne ozljede 62-godišnjakinji. Naime, on je 16. srpnja 2021. u Rastovcu kraj Zagvozda, oko 7 sati ujutro, uzeo "mašklin" s drvenom drškom dužine 86 centimetara i metalnim dijelom dužine 47 centimetra te je srednje jakim zamahom udario ženu u desni dio glave, zadavši joj pritom razderotinu glave i trzajnu ozljedu vratne kralježnice, što spada u lake tjelesne ozljede.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 2

  • Zagy91 15.05.2023.

    Neće u zatvor jer je on tija nju samo malo krampon poćeškazi jer ga je zamolila…pa di bi on na ženu diga ruku?! Zna šjor sudac da je on dobar narodni čovik i da se borija na pravoj strani u zadnjem ratu protiv srpske armade! Čovik zaslužuje orden a ne rešt!

  • 14.05.2023.

    Apsurdistan na entu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare