To je to što me zanima!

Kraj Zaprešića: Pas je izgrizao dječaka (7) jer mu je oteo kost

Teško ozlijeđenog dječaka odvezli su u KBC Rebro. Liječnici su zvali policiju. Iako je gazdina kći bila u dvorištu nije stigla reagirati jer je pas u sekundi zgrabio dječaka
Vidi originalni članak

Dječak je ušao u susjedovo dvorište kako bi se poigrao sa psom kojeg poznaje cijeli život. Međutim, došao je u krivo vrijeme. Vučjak je jeo i nije mu bilo do igre. Izgrizao mu je cijelu glavu...

Mali N. N. (7) iz Lukavca Sutlanskoga kraj Zaprešića obožavao je psa Bubija, kojeg su gazde često puštale s lanca da slobodno hoda selom. Bio je cijepljen, a susjedi kažu da je miroljubiv i da nikad nikog nije napao. N. N. mu je u ponedjeljak prišao dok je pas u ustima imao kost. Gazdina kći bila je u dvorištu. Nije stigla reagirati jer je pas u sekundi zgrabio dječaka za nos i glavu i izgrizao ga. Teško ozlijeđenog dječaka odvezli su u KBC Rebro. Liječnici su zvali policiju.

Idi na 24sata

Komentari 97

  • ElKalle 27.04.2013.

    Svi oni koji bi vijesali JESU kreteni,brineta zna SIGURNO da se pokazivao u drustvu(mozda je samo bacio petardu,a znatizeljan pas isao njuskati?) a 1000 ljudi u uvijerenju ne znaci da su u pravu...clara ima stav,da pas nije dobro odgojen ,i??

  • komentatorv3 24.04.2013.

    nikad bez nadzora! malu decu i pese, pa cak i macke, te malu decu i macke! ovo je pogreska RODITELJA!!!

  • millymilly 23.04.2013.

    Žao mi je dječaka,nisam ljubitelj životinja općenito, pa ih zato i nemam u posjedu.Mislim da ne bih imao strpljenja i dovoljno vremena i ljubavi za njih, ali, poštujem i respektiram svaku životinju, ali isto tako i ljubitelje koji ih imaju.Mrzim ljude koji maltretiraju iste. Želim da se dječačić što prije oporavi !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare