To je to što me zanima!

Krala kozmetiku, spremala je u ruksak, a kad je prodavačica uhvatila odgurnula je i pobjegla

Policija je ženu pronašla u četvrtak 11. veljače na području Rovinja, te je uhićena i predana pulskoj policiji koja je nad njom provela kriminalističko istraživanje. Zbog navedenog protiv nje podnosi kaznena prijava
Vidi originalni članak

Pulska je policija dovršila kriminalističko istraživanje i utvrdila da je 30-godišnjakinja počinila kazneno djelo razbojničke krađe. 

Naime, 15. travnja prošle godine osumnjičena je u trgovini u Ulici Rimske centurijacije u Puli otuđila više kozmetičkih proizvoda, a koje je potom spremila u ruksake koje je nosila na sebi. Njeno sumnjivo ponašanje uočile su djelatnice trgovine te su zatražile od nje da izvadi predmete koje je ukrals, no žena je to dobila, počela je vikati, te je odgurnula jednu prodavačicu i pobjegla iz trgovine.

Policija je ženu pronašla u četvrtak 11. veljače na području Rovinja, te je uhićena i predana pulskoj policiji koja je nad njom provela kriminalističko istraživanje. Zbog navedenog protiv nje  podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku.
 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Frajnjo 13.02.2021.

    Neka sirotinja nezaposlena, nema za kruh.

  • verna 13.02.2021.

    Baš i nije balavica, da ovako nešto radi..

  • Dalibor0704 12.02.2021.

    Obavezno 8 godina robije, da nauči kako samo pljačka državne imovine smije proći nekažnjeno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare