To je to što me zanima!

Krali mu gorivo, pa ga istukli, a ženi i djetetu zaprijetili smrću

Split: Muškarac (42) zatekao je trojac u krađi goriva. Uzeo im je ključeve auta, a oni su ga istukli. Zatim je jedan od napadača, prišao njegovoj ženi i djetetu te im prijetio
Vidi originalni članak

U utorak navečer u 20.15 sati u ulici Četvrte gardijske brigade u Splitu, 42-godišnji muškarac je zatekao tri nepoznata muškarca u krađi goriva iz njegovih radnih strojeva, piše Slobodna Dalmacija

Kako bi ih spriječio da pobjegnu uzeo je ključeve njihovog auta, koji je bio u blizini.  No, kad su ga vidjeli, dva muškaraca su ga fizički napala pa im je ključeve vratio. Ali nasilni dvojac nije stao na tome, već je jedan od njih prišao njegovoj supruzi i djetetu koji su se nalazili u svom autu, te im zaprijetio smrću. Nakon toga su otišli.

Lakše ozlijeđenom muškarcu je pružena liječnička pomoć, a za počiniteljima se traga.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • SAIBABA 16.01.2013.

    Vjerujte mi da u Americi takvi stvari nema pošto ako te zatekna više ti neće pasti na pamet isto , jer ćeš završiti tamo gdije ti gorivo više nebi trealo ako vasnik ima kolt .

  • saverb123 16.01.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • tessa 10 16.01.2013.

    Danas lopovi, a tko garantira da sutra neće postat i ubojice??!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare