To je to što me zanima!

Krali su skupe bicikle da mogu uzgajati "travu", uhitili su ih

Uspješno smo završili intenzivnu potragu za kradljivcima skupih bicikala na području Koprivnice i pri tome otkrili da su ulagali u uzgoj marihuane, izvijestila je policija
Vidi originalni članak

Koprivnički policajci uhitili su dvojicu mladića u dobi od 19 i 28 godina s koprivničkog područja i muškarca (31) s područja Ludbrega, te su riješili povećanje broja krađe bicikala od 130 posto i zabilježili rekordnu zapljenu marihuane.

- Uspješno smo završili intenzivnu potragu za kradljivcima skupih bicikala na području Koprivnice i pri tome otkrili da su novac ulagali u uzgoj marihuane. Kod 31-godišnjaka smo pronašli nešto više od 30 kilograma marihuane i 112 stabljika indijske konoplje od kojih je trebao dobiti još oko sedam kilograma te droge, što nam je najveća zapljena u posljednjih desetak godina – otkrio je voditelj službe kriminalističke policije PU KCKŽ Abel Car i dodao da bi „trava“ na tržištu vrijedila oko 600 tisuća kuna. 

Policajci su još utvrdili da je 31-godišnjak sadio indijsku konoplju u šumi nedaleko mjesta stanovanja te da je prodavao i davao vrhove marihuane 19-godišnjaku, a ovaj je više puta posredovao između njega i 28 godina starog Koprivničanca koji je 'travu' kupovao za sebe. 

Policija je 31 i 19 godina stare muškarce kazneno prijavila Županijskom državnom odvjetništvu u Varaždinu, u pritvoru su i prijeti im do deset godina zatvora, a 28-godišnjak je 'zaradio' kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Koprivnici i mogao bi biti kažnjen novčano ili zatvorom do jedne godine.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • trlimrli 20.11.2012.

    Brate mili koja hrpica

  • jere labura 20.11.2012.

    eto to se dešava kad država neda poticaj za tu vrstu poljoprivrede kad uđemo u eu valjda ce biti bolje...

  • takoy 20.11.2012.

    još jedno leglo otrova uništeno, bravo za policajce

Komentiraj...
Vidi sve komentare