To je to što me zanima!

Kralj Hugu Chavezu: Zašto već jednom ne zašutiš?!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Chavez je prvo bivšeg španjolskog premijera Aznara nazvao "fašistom", a zatim je cijelu vladu optužio za neuspješni državni udar u Venezueli
Vidi originalni članak

Sedamnaesti ibero-američki susret na vrhu završio se u subotu u čilanskom Santiagu svađom španjolskog premijera Josea Luisa Zapatera i venezuelskog predsjednika Huga Chaveza kojeg nije mogao ušutkati ni kralj Juan Carlos. Venezuelski predsjednik je prvo u petak bivšeg španjolskog premijera Josea Mariju Aznara nazvao "fašistom", a zatim je u subotu cijelu Aznarovu konzervativnu vladu i španjolsku poslovnu zajednicu optužio za neuspješni državni udar u Venezueli 2002. godine. Aznarov socijalistički nasljednik Zapatero zatražio je riječ i poručio Chavezu da je temeljno pravilo javnoga života "obraćati se drugima s poštovanjem, čak i kada su u pitanju ideološki antipodi". No, Chavez ga je prekinuo i ponovo Aznara nazvao "fašistom od kojeg čak i zmija ima više ljudskoga". Ta je opaska izbacila iz takta španjolskog kralja Juana Carlosa, koji je vidljivo uzrujan i blijed, povikao Chavezu: "Zašto ne ušutiš?!" i zatim napustio sjednicu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • diki 11.11.2007.

    Koliko je taj narod glup da nevidi da ga vodi teška budaletina. Svijet bi ga odmah, kao i njegovu dražavu trebalo izolirati..

  • Keira 11.11.2007.

    Hugo rules!

  • sinke 10.11.2007.

    Bravo Hugo pozovi ove naše dupelisce na seminar

Komentiraj...
Vidi sve komentare