To je to što me zanima!

Kralj raskoši: Pogledajte gdje živi gradonačelnik Banja Luke

Novi gradonačelnik je već dobio svoj nadimak, radi svoje obiteljske kuće je prozvan 'kraljem raskoši'. Radnici kuće tvrde da su u kuću ugradili i mozaike od čistog 24-karatnog zlata
Vidi originalni članak

Novi gradonačelnik Banje Luke je Draško Stanivuković (27) koji je proteklih dana u središtu pozornosti radi svoje obiteljske kuće. 

Njegova kuća je inače i jedan od najfotografiranijih objekata u Banjoj Luci. 

Kuća u kojoj stanuje je vlasništvo njegova oca koji se bavi privatnim biznisom. Nalazi se u naselju Petričevac. 

Brojni mediji pišu da Stanivukovići 'hodaju po zlatu', što potvrđuju i razne fotografije i objave izvođača radova. Naveli su da su u kuću ugrađeni i mozaici od čistog 24-karatnog zlata. 

Gradonačelnika Stanivukovića se zbog toga naziva 'kraljem raskoši', a njegovu kuću su prozvali 'bosanskim Versaillesom', dok on s druge strane objavljuje na svom YouTube kanalu kako se vozi s traktorom. 

Ranije je Blic prenio njegove riječi u kojima napominje da je vila njegove obitelji otvorena za sve. Za one koji žele snimiti video ili se u njoj fotografirati povodom neke prigode. Tako se u njoj zabilježilo oko 50 matura, 70 rođendana, 30 vjenčanja, dvoje zaruke te su snimljena tri video spota.

Osim kuće, pozornost je privukao u komentarima kada je nedavno na izborima pobijedio bivšeg gradonačelnika Igora Radojičića iz SNSD-a, stranke Milorada Dodika kojemu je taj poraz zadao snažan udarac.

Stanivuković se prikazao mladim angažiranim političarem, a aktivizmom je stekao brojne simpatije građana. U nekoliko je navrata rukama skidao tek postavljeni asfalt kako bi dokazao da se gradski novac daje za nekvalitetne radove.  


 



 

Idi na 24sata

Komentari 104

  • bcelija 25.11.2020.

    A nitko ne vidi žuljevite ruke!

  • 23.11.2020.

    Dokaz da se lovom nemoze kupit ukus

  • pecarošn1 23.11.2020.

    Možda je ovo novi Koča Popović ( imao pola Beograda , a otišao sa Titom u šumu da se bori za sirotinju ) .

Komentiraj...
Vidi sve komentare