To je to što me zanima!

Kraljica ljepote (6) odnijela je 300 titula pa mijenja profesiju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Amerikanka Eden Wood (6) otpjevala je pjesmu 'Cutie Patootie' na CBS-ovom showu. Voditeljica Sharon Osborne i njezini gosti samo su zbunjeno gledali
Vidi originalni članak

Kraljica ljepote Eden Wood (6) otišla u mirovinu nakon 300 pobjeda na izborima ljepote, piše ABC.

- Mislim da ide stopama lijepih i velikih ljudi koji su se natjecali na ovakvih izborima kao što je Oprah Winfrey - rekla je majka Micki Wood. Iako se Eden posljednji puta pojavila u hit showu 'Toddlers and Tiaras' (Djeca i tijare), ne povlaći se iz tog posla. Izgradit će pravo carstvo Eden Wood, od kolekcije za krevet do lutke. Sve to od djevojčice koja još nije naučila ni pisati. Njezina majka objasnila je kako uči svoju kćer koliko je važno biti slavan.

- Dok god Eden uživa u tome, mama će joj pomagati. Ako postane Selena Gomez - odlično, a ako ne, ipak dobro - rekla je majka, a agentica Heather Ryan tvrdi kako bi isto učinila za svoje dijete. Eden je krenula na malu turneju s prvim singlom 'Cutie Patootie'. Eden je otpjevala pjesmu na CBS-ovom showu. Voditeljica Sharon Osborne i njezini gosti samo su zbunjeno gledali. 

Eden bi trebala nastupiti u Australiji, ali primila je dosta prijetnji na Facebook stranici. 

Idi na 24sata

Komentari 75

  • gavelino 14.07.2011.

    Morgana, nemoj se ljutit, ali ti si težak slučaj materijalizma kojem je samo novac svet. Ako za koju godinu osvane neka mala hrvatska Eden, sjetit ću se tebe i pretpostavljat da si joj ti majka.

  • Ewere 14.07.2011.

    Izgleda kao zena od 50godina u malenom tijelu

  • lobotomija 14.07.2011.

    Ako niste znali,ovako je pocela i Britney Spears.Ovakve stvari su vrlo rasirene u malogradjanskoj primitivnoj Americi a nitko na to ne reagira-jer se lova vrti-prokleti americki dvostruki moral.Jadna ta djeca.Jos im isperu mozak da ce svi postati Shakire ili Britney ili Elvis.A kostimi su - koma od kitcha.

Komentiraj...
Vidi sve komentare