To je to što me zanima!

Krao novac iz kuće na kojoj je radio, šteta je 100.000 kuna

Radnika (26) iz BiH sumnjiči se da je u vremenu od 10. do 25. svibnja ove godine u Zatonu iz kuće u vlasništvu 49-godišnjaka otuđio novac, pričinivši vlasniku štetu veću od sto tisuća kuna
Vidi originalni članak

Policija je uhitila radnika (26) iz Bosne i Hercegovine kojeg sumnjiče da je krao novac iz kuće u kojoj je radio u Zatonu kraj Zadra.

Završio je kod pritvorskog nadzornika u zadarskoj policiji.

- Naime, sumnjiči ga se da je u vremenu od 10. do 25. svibnja ove godine u Zatonu iz kuće u vlasništvu 49-godišnjaka otuđio novac, pričinivši vlasniku štetu veću od sto tisuća kuna - javlja Ivana Grbin, policijska glasnogovornica.

Nakon što su završili kriminalističko istraživanje, 26-godišnjak prijavljen zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • verna 24.06.2020.

    Što mu je ovaj dojavio gdje drži novac,"uzmi gdje je i stavi gdje ni"....

  • covid19pro 23.06.2020.

    Odakle je radnik??? Baš čudno...

  • Brucka 23.06.2020.

    Dok sam bio mlad nasao sam posao mimo sezone al i u sezoni-obavljao sam razne poslove za pripremu-gazda je bio na putovanju,na brodu ,zadao bi mi poslove dogovorili bi se cijenu rada,boravak itd!Al onda kad je otišao ostao sam da radim uz obilazak njegove supruge,kćerke i neke rodice!Prvo mi se supruga nastimavala ,prošetavala izazovno dok nije dobila po prdi-e onda kćerka počela da mi se nabaciva i jbg i ona dobi po prdi-u to se umijesa i rođka i niko ni za kog nije pomisljao da se nesto dogadja al je bilo vatreno-supruga mije namakela jos novaca -odradio sam brdo posla al sam odradio i ovog tišu mišu posla!Ludilo-sve 3 su bile prave mačkice-meni se isplatilo e sad kako ko prodje!

Komentiraj...
Vidi sve komentare