To je to što me zanima!

Krao u trgovini pa kod njega pronašli vojnu pušku i streljivo

U mjestu Kratečko, na sisačkom području osumnjičeni je tražio prehrambene proizvode, cigarete i piće, ali to nije platio. Drugi dan je opet došao u trgovinu
Vidi originalni članak

Muškarac (51) je, sumnja se, 10. siječnja u prijepodnevnim satima u mjestu Kratečko, na sisačkom području, u trgovini djelatnicu (36) tražio prehrambene proizvode, cigarete i piće, a nakon što ga je ona poslužila isto je uzeo te joj uz izrečene prijetnje odbio platiti. Nakon toga je otišao. Idući dan ponovno je došao u trgovinu i od iste djelatnice tražio sok i cigarete, koje mu je ona nije htjela prodati, nakon čega je fizički napao nju te 54-godišnjeg muškarca i njegovu 51-godišnju suprugu, koji su bili u trgovini. Krađa mu ovaj put nije uspjela.

U sklopu kriminalističkih istraživanja je temeljem naloga suda u ponedjeljak, 29. siječnja, u mjestu Kratečko pretražili su kuću osumnjičenog te su našli vojnu pušku sa skraćenom cijevi i kundakom i osam komada streljiva. Zbog navedenih kaznenih djela osumnjičeni je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare