To je to što me zanima!

Krapina: Opljačkala kladionicu, policija ju ulovila nakon 20 min.

Žena je kladionicu u Krapini opljačkala u četvrtak predvečer. Policija nad njom provodi kriminalističko istraživanje, a nije bila maskirana ni naoružana
Vidi originalni članak

Žena S.A. (38) je u četvrtak oko 19.30 sati u krapinskoj Ulici Ljudevita Gaja opljačkala poslovnicu Prve sportske kladionice. U kladionici je bila samo djelatnica, koja je ispričala kako je žena ušla u poslovnicu i zatražila novac.

Kako joj je djelatnica odbila dati novac, žena je rukama ulovila stup koji drži pregradno staklo između djelatnika i mušterije te ga je slomila. Preko pulta je dohvatila nepoznatu količinu novca i mobitel te je pobjegla.

Pljačkašicu je policija uhvatila oko 19.50 sati i to samo 200 metara od kladionice. Nije bila maskirana ni naoružana. Prevezli su ju u policijsku postaju u Krapini te nad njom provode kriminalističko istraživanje. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • dkov212 03.06.2011.

    Neznam kako se možete rugati tome, nitko se ne pita što ju je natjeralo na to možda su joj došli struju isljučiti, možda nema djeci što dati jesti, država nas je sve natjerala da živimo iz dana u dan, iz duga u dug možda jadnica nije imala izbora..........

  • e moj narode... 03.06.2011.

    žena je rukama ulovila stup koji drži pregradno staklo između djelatnika i mušterije te ga je slomila. wau, šta če njoj pištolj..

  • vgorup6 03.06.2011.

    jadna žena sigurno je očajna nema plače a svi traže !!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare