To je to što me zanima!

Krapina: Udario općinskog suca pred očima policajaca

S 1,56 promila Dragutin Čuček šakom u glavu udario je suca Općinskog suda u Krapini Rikarda Kunšteka (47). Policajcu je poderao košulju
Vidi originalni članak

"Zaostao" s tuluma nakon Festivala kajkavske popevke, Dragutin Čuček iz Krapine u nedjelju je oko 9.20 sati na cesti ispred Hrvatske pošte u Krapini napao Rikarda Kunšteka (47). Kunštek je dugogodišnji sudac na Općinskom sudu u Krapini. Kaže da ga Čuček nije ozlijedio.
- Bio je pijan, napao me iz čista mira. Išao sam na kavu i zaustavio se autom na cesti, jer sam razgovarao s nekim. Znam ga iz viđenja, ali se nisam ranije s njim sukobio - rekao je Kunštek. Misli da ranija presuda nema veze s napadom.
- Imao je kod mene neki predmet na sudu. Čak mislim da je dobio spor. No je li njime bio zadovoljan, ne znam. Znam da je bio pijan i da je divljao. Prvo je udario nogom u moj auto. Bila je i policijska patrola tamo. Pred njihovim me očima kroz otvoren prozor auta udario šakom u glavu. Rekao sam im lijepo da je divlji i da mu stave lisice. Čega se ti policajci boje, nemam pojma. Da su mu stavili lisice, ne bi poslije razbijao i kod njih u postaji - kaže napadnuti sudac Kunštek. Policija je vidljivo pijanog Čučeka uhitila, no ni u policijskoj postaji u Krapini nisu ga mogli smiriti. Kako doznajemo, razbio im je portafon, a policajcu je poderao košulju. Tek tada su ga svezali lisicama. Kako si je razrezao ruku, odvezli su ga kod liječnika. Hospitalizirali su ga. Imao je 1,56 promila alkohola.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • skvo 17.09.2009.

    Boy nije to nikakava korupcija nego prevara. Prevara je u igri. I to bračna.

  • skvo 17.09.2009.

    Interesantno kako svi napišu \"Udario ga iz čista mira\", \"Bio je pijan\"....... Daleko je to od istine, čovjek ispao kriv, a zapravo je sudac taj koji ima čudan moral!

  • skvo 17.09.2009.

    E pa sad da mu se nisi vucarao sa ženom... Do toga ne bi ni došlo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare