To je to što me zanima!

Krbavsko Polje: Sukob dvije obitelji, tukli se i žene i djeca

Muškarac (37) iz Krbave zadobio je teške tjelesne ozljede opasne po život te su ga odveli u Opću bolnicu Gospić, odakle su ga prevezli kasnije i u zadarsku bolnicu
Vidi originalni članak

Na Krbavskom Polju su se u nedjelju oko 13.20 sati potukle dvije obitelji, a nekoliko ljudi je ozlijeđeni. U tučnjavi su bile žene i djeca, a ozlijeđena je i jedna žena. 

Muškarac (37) iz Krbave zadobio je teške tjelesne ozljede opasne po život te su ga odveli u Opću bolnicu Gospić, odakle su ga prevezli kasnije i u zadarsku Opću bolnicu. Maloljetnika iz Perušića privela je policija jer je muškarca teško ozlijedio. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • maradonamario 18.06.2012.

    kak nije dosta što troše novac iz državnog proračuna za socijalu jer gamad neće ništa da radi već i na to rade sr... i mora intervenirat policija koja isto se naplačuje iz državnog proračuna. SARKOZY ZA PREDSJEDNIKA

  • black metAll 18.06.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • mangup@dj 18.06.2012.

    e kume ciganska posla u to se ne treba mješat neka oni sami to riješe možda i grobari zarade plaču

Komentiraj...
Vidi sve komentare