To je to što me zanima!

Kreće 24sataTV: Najnovije vijesti u svakom trenu

24sata TV će na 7. kanalu MAXtv-a prikazivati najnovije vijesti iz Hrvatske i svijeta, zanimljivosti sa show business scene i pregled sportskih vijesti
Vidi originalni članak

24sata TV, prva hrvatska news televizija, od 18. lipnja ekskluzivno se počinje emitirati na MAXtv-u, T-Comovoj interaktivnoj digitalnoj televiziji. 24sata TV jedinstveni je kanal na kojem će se tijekom cijelog dana objavljivati najaktualnije vijesti iz Hrvatske i svijeta, zanimljivosti sa show business scene te pregled najatraktivnijih sportskih događaja. Vijesti će biti brze i kratke, fokusirane na bitno, trajat će desetak minuta, a aktualizirat će se od 0 do 24 sata. Gledateljima će pružati trenutačnu i najbržu objavu svih važnih događaja, posebno u slučaju neplaniranih, a značajnih zbivanja (“breaking news”). Također, gledatelji će se napokon moći informirati kada oni to žele, jednom ili više puta dnevno, te u bilo kojem trenutku dobiti najsvježiji pregled svih važnih događaja u protekla 24 sata.
Korisnici MAXtv-a program 24sata TV moći će pronaći na sedmom kanalu. Osim na MAXtv-u, 24sata TV bit će dostupan i na web adresi www.24sata.tv , u kvaliteti prilagođenoj Internetu. Na toj adresi najaktualnije vijesti emitirat će se on-demand, trenutačno na zahtjev korisnika. Nakon što je krajem svibnja osnovni paket MAXtv-a, bez ikakve dodatne naknade, proširen s novim TV kanalima – Sky News, France 24 (engleski i francuski servis), Russia Today, Fox Life, Fox Crime i National Geographic Music -  projektom 24sata TV, T-Com dodatno izlazi ususret korisnicima MAXtv-a s programom non-stop vijesti na hrvatskom jeziku. 24sata TV najnoviji je projekt tima 24sata koji je u posljednjih nekoliko godina pokrenuo niz veoma uspješnih medijskih projekata: od tiskanog izdanja 24sata (već dugo najprodavanije novine u Hrvatskoj), preko web portala 24sata.hr (koji je izabran među 5 vodećih news portala na svijetu) pa sve do uspješnih mobilnih usluga.
News televizija je ključni korak prema potpunom ispunjavanju vizije 24sata: sadržaj 24sata dostupan svakome, uvijek i svugdje. Ona je rezultat novog pristupa televizijskim vijestima i tehnologijama, profesionalne sinergije print, online i televizijske redakcije, te ulaganja u inovativna multiplatformna tehnološka rješenja jedinstvena u svijetu.
T-Comova interaktivna digitalna televizija, MAXtv, jedna od najinovativnijih usluga na domaćem telekom tržištu, do sada je privukla više od 150 000 korisnika.
Pokrenut u rujnu 2006. godine kao usluga dostupna isključivo putem T-Comove superbrze širokopojasne mreže, MAXtv korisnicima nudi bogat izbor od čak 100 domaćih i stranih televizijskih kanala, digitalnu videoteku, uslugu snimanja televizijskog sadržaja Snimalica kojom se može upravljati putem Interneta i SMS-a te mogućnost gledanja programa u HD rezoluciji. Osim toga, usluga MAXtv-a dostupna je i onim korisnicima koji imaju isključivo fiksnu telefonsku liniju.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • ivan74 26.06.2009.

    Ja nemam MXT TV niti ga nemislim imati.IZ dva razloga-prvi kad nebudem placao duplo pretplatu(HTVu i MAX TVu) a drugo kad mogu na vise TV aparata gledati odabrane programe(ne da se svadjamo tko ce sta da gleda) Moj predlog dajte ga na net!

  • lekaaa 23.06.2009.

    ja sam ih gledala super je

  • Getriba 23.06.2009.

    Super, ali molim vas nemojte biti jadni ka ostali programi di se vrte samo reklame i svake dvi min opet reklame (pogotovo ona sa glupim loncima ajmeee ta me izludi UF!) E...i bilo bi lipo kad bi bilo i lipih vijesti, jer crna kronika viri iz svakog kantuna..i jel mozete one reklame na naslovnici pomaknut mrvicu u stranu jer kad zelim procitat glavnu vijest iskoci mi reklama,prepadnem se od nekog uzasnog zvuka i umijesto u clanak udjem u page od reklame..pozz :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare