To je to što me zanima!

Kreće istraga protiv muškarca koji je ubio drugog iz puške

Županijsko državno odvjetništvo iz Bjelovara donijelo je rješenje o provođenju istrage protiv Zorana Filkovića (52) iz Golenića, koji je 27. ožujka 2020. godine oko 16 sati iz puške ubio 64-godišnjeg Dragu Butura
Vidi originalni članak

Pored kaznenog djela ubojstva odvjetništvo ga tereti i za dva kaznena djela pokušaja ubojstva. Brutalnom ubojstvu prethodila je, kako navodi ŽDO, svađa i namjera ubojice da puca u Butura i njegovog nećaka Željka Zupčevića, koji su zajedno došli u Golenić. Nakon pucanja u zrak iz vojničke puške, Filković je po riječima Zupćevića došao na 10-tak metara i ispalio hitac u prsa nesretnom Buturu koji je preminuo na mjestu. Zupčević je uspio pobjeći i sakriti se pred mahnitim ubojicom koji ga na njegovu sreću nije uspio pronaći i ubiti kako mu je zaprijetio.

Po dojavi u Golenić došli su policajci iz Slatine, ali je izbezumljeni ubojica nastavio pucati i na njih koji su se sakrili iz policijskog vozila. Ubrzo je razoružan i sprovede u policiju, te je na prijedlog odvjetništva Filkoviću određen istražni zatvor, koji mu je produljen i gdje će najvjerojatnije dočekati i početak suđenja.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • VisokoToksični 11.06.2020.

    Kad će krenuti istraga protiv premijera koji je ubio svoj narod???

  • covid19pro 11.06.2020.

    Ubio ga iz puške ili ga nastrelio puškom?😏😏😏

Komentiraj...
Vidi sve komentare