To je to što me zanima!

Kregar potrošio 860.000 kuna na oglase u kampanji

Kregarov glasnogovornik kaže da je objavio tko su donatori i iznose kako bi primjerom pokazao da je transparentnost dio njegovog načina rada
Vidi originalni članak

Josip Kregar, kandidat za gradonačelnika Zagreba, u kampanji za lokalne izbore je na TV-oglašavanje potrošio 300 tisuća kuna, a ukupno su njegovi rashodi do petka iznosili 860 tisuća kuna. Glasnogovornik Alexander Štrbac izjavio je da ga je doniralo 200 ljudi, a od toga je 185 malih. Štrbac naglašava da je Kregar objavio imena donatora i iznose kako bi primjerom pokazao da je transparentnost dio njegovog načina rada.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • sprinterica 15.05.2009.

    ako je on potrošio toliko, p aplus svi ostali pa si lijepo zamislite kolikima se moglo pomoći s tim novcima, ma nek se srame

  • 1Broj 15.05.2009.

    860 tisuca kuna?.............................e pa za te pare kregar ima da mi i pusis i lizes ako kojim slucajem pobjedis........................pa si ti normalan?.............................ko ti poklanja danas lovu onak bez razloga?...........................radi dobrobiti drustva?........................HAHAHAHAHAHAHA.......................NE SERI MOLIM TE.

  • Sofi 15.05.2009.

    Ajme ak je on potrošio toliko od donacija, koliko su drugi koji su na vlasti potrošili NAŠEG novca za SVOJE ciljeve. Donacijama iz dražavnih i javnih firmi i sl.

Komentiraj...
Vidi sve komentare