To je to što me zanima!

Krenuo je busom iz Zagreba u Njemačku i nestao bez traga

Policija traži 45-godišnjeg Krasnodara Ratkovčića iz Osijeka. Zadnji puta je viđen 22. rujna kada se busom iz Zagreba zaputio prema Njemačkoj. No, od tada se nikome nije javio....
Vidi originalni članak

Krasnodar Ratkovčić rođen je 4. svibnja 1972. godine, visok je 175 cm, ima sijedu kosu, plave oči i srednje je tjelesne građe. Kada je posljednji puta viđen, 22. rujna, na sebi je imao plavi šuškavac, crni donji dio trenirke i crno-bijele tenisice, a nosio je crnu torbu.

Krasnodar se navodno u Zagrebu ukrcao u autobus i otputovao prema Njemačkoj. Od tada se nikome nije javio. Njegov nestanak se vodi u PU zagrebačkoj.

U slučaju da imate informacije o Krasnodaru Ratkovčiću obavijestite o tome najbližu policijsku postaju ili nazovite broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Deleted user 27.09.2017.

    Vi koji radite u Njemačkoj pregledajte čumeze negdje se zapio ?

  • Hommolupetuss 27.09.2017.

    Traži ga njegova familija da mu pošalje novaca u njemačku.

  • Sluga Janko 26.09.2017.

    Svi vi tu koji ste vidovnjaci pa komentirate da znate gdje je, građanska dužnost vam je pomoći, što onda ne pomognete i te informacije ne kažete na najbližu policijsku postaju ili nazovite broj 192 ili nestali@nestali.hr.

Komentiraj...
Vidi sve komentare