To je to što me zanima!

Krenuo za Kanadu: Dva dana hodao preko smrznutog jezera

SLUČAJNO GA PRONAŠLI Mladić je htio pješice doći iz Detroita u SAD-u u Ontario u susjednoj Kanadi. Bio je promrzao i na rubu snaga kada su ga spasili
Vidi originalni članak

Muškarac (25) je htio pješice doći iz Detroita u SAD-u u Ontario u susjednoj Kanadi. Dva ili tri dana hodao je pustopoljinama smrznutog jezera St. Clair, dok ga sasvim slučajno nisu pronašli spasioci

Odjeven u normalnu odjeću, potpuno nespreman na uvjete

Pripadnici američke obalne straže u jezeru, koje se nalazi između Michigana i Ontaria, probijali su led kada su naišli na promrzlog mladića. Bio je odjeven u normalnu odjeću i nije bio spreman za ekstremne uvjete u kojima se našao, javlja Sky News. 

Do Toronta mu trebalo još 350 km

Jezero St. Clair dugačko je 41 kilometar, a spasioci su mladića pronašli kada je već bio na samo 800 metara od otočića Seaway na kanadskoj strani. Do Toronta bi mu trebalo još 350 kilometara.

Bio je na rubu snaga: Spavao u svjetioniku

Spasioci kažu da je mladić bio na rubu snaga od promrzlosti te da im je rekao da je u srijedu spavao u svjetioniku. Dodali su da je imao sreće jer je lako mogao propasti kroz led. Prevezli su ga u bolnicu u Michiganu.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • MAX 2010 14.03.2015.

    na rubu snaga ..? ne na rubu mozga ......

  • nefer 14.03.2015.

    ovaj ima bosansku žicu... otišao tražit azil od medvjeda bjelih :)

  • uvijek sve znam 13.03.2015.

    ti ameri zbilja spaljen narod.dobro pa nije u japankama krenio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare