To je to što me zanima!

Krhotina 'Monster trucka' pala na dječaka i ubila ga

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
SAD: Dijelovi golemog terenca počeli su letjeti u gledalište na utrci "Monster Jam" u gradu Tacomi. Jedan dio krhotine pao je na dječaka (6) i ubio ga
Vidi originalni članak

Na utrci divovskih terenaca u američkoj Tacomi dio "Monster trucka" odletio je u gledalište i usmrtio 6-godišnjeg dječaka te ranio još jednog muškarca. Policija je priopćila da su dječaka u teškom stanju prevezli u bolnicu, gdje je vrlo brzo izdahnuo.
- Došavši do kraja gledališta, terenac se počeo raspadati. Njegovi dijelovi letjeli su posvuda, a jedan dio udario je dječaka. Djevojčica koja je sjedila kraj njega bila je prekrivena krvlju. Majka ga je uzela u naručje, a iz njegova tijela samo je šikljala krv - rekla je Christine Moe, koja je s obitelji utrku gledala na sjedištima iznad nesretnog dječaka. U pauzi natjecanja vozači su izvodili vratolomije u čudovišnim terencima s predimenzioniranim kotačima. Svjedoci pričaju da je "Monster truck" radio krugove po pijesku. U jednom trenutku krhotine su počele letjeti u gledalište. Ljudi su odmah potrčali pomoći ranjenom djetetu.
- Otac se zbog šoka samo srušio na pod. Nitko od medicinske ekipe nije niti vidio što se odgađa, a utrka je nastavljena kao da se ništa nije dogodilo - dodala je Christine, koja je sa svojom djecom odmah napustila natjecanje.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • bajko 19.01.2009.

    tim ludim amerikancima nije dovoljno da ubijaju djecu po svijetu sad su počeli i doma koji debili i oni to zovu sportom

  • Lindy 19.01.2009.

    Ma koji im je to ludi sport ? Šta vide u tim ludorijama ? Ništa pametno. I ti roditelji što doveli to djete da gleda divljanje i razbijanje. Nisu normalni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare