To je to što me zanima!

Nisu im dali da dođu do zraka: Noževima su tjerali izbjeglice

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Za smrt 52 migranta na brodu na putu iz Libije prema Europi talijanska policija uhitila je 10 osumnjičenih krijumčara ljudi: 7 Marokanaca, dva Sirijca i Libijca
Vidi originalni članak

Talijanska policija uhitila 10 krijumčara ljudima osumnjičenih za smrt 52 migranta na brodu koji je iz Libije krenuo prema Europi.

Prema pisanju LA Timesa , sedmorica Marokanaca, dva Sirijca i Libijac koristili su noževe i štapove kako bi nesretne migrante natjerali da ostanu u prekrcanom, tijesnom potpalublju , nakon što su u očajničkom pokušaju da dođu do zraka pokušali izaći na palubu.

POGLEDAJTE VIDEO: Izbjeglice strahuju za živote

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Švedski spasilački brod spasio je u srijedu 439 migranata sa istog broda. Da bi došli do zatvorenog potpalublja prekrcanog beživotnim tijelima morali su upotrijebiti sjekire.

- Sve izjave preživjelih migranata su iste. Žrtve su nasilno natjerali ispod palube u užasne uvjete - rekao je talijanski tužitelj Maurizio Scalia.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • Kis00 30.08.2015.

    Trojica ilegalnih maloljetnih imigranata uhićena su na osnovu optužbi za silovanje voditeljice prihvatnog centra za azilante u gradu Fiuggi, u provinciji Frosinone, gdje su imigranti bili smješteni. Sva trojica kazneno će odgovarati za grupno silovanje. Prema policijskom izvješću, trojac je prvo onesposobio i pretukao voditeljicu, a potom su ju odvukli u žensku svlačionicu gdje su ju silovali. Imigranti su također uništili dio centra

  • suza13 29.08.2015.

    pioniri gotovo je,ne treba braniti ove luzere uskoro bjezite zajedno

  • VirginiaWolf 29.08.2015.

    Ja neznam tko ovakve žali,jeste vi neki tu na portalu mazohisti možda???

Komentiraj...
Vidi sve komentare