To je to što me zanima!

Krijumčarili oružje u EU: Ispod auta pronašli puške i municiju

Vozilo je izlazilo iz BiH, a njime je upravljao M.S. (28). Ispod poda auta su našli pet automatskih pušaka i četiri pištolja s okvirima za municiju, 381 komad streljiva za puške i 75 komada za pištolje
Vidi originalni članak

Pripadnici granične policije BiH su 7. travnja na međunarodnom graničnom prijelazu Bosanski Brod spriječili krijumčarenje veće količine oružja i municije u zemlje EU-a.

Oružje i streljivo su našli prilikom pretresa vozila Lancia, registarskih oznaka BiH. Vozilo je izlazilo iz države, a njime je upravljao M.S. (28), državljanin BiH.

Ispod podvozja automobila su našli pet automatskih pušaka i četiri pištolja s okvirima za municiju, 381 komad streljiva za puške i 75 komada za pištolje.

Policija je pretresla stambene objekte M.S. u Maglaju i obiteljsku kuću Š.E. (32). u Zenici gdje je pronađeno 87 metaka raznog kalibra. M.S. je uhićen. Oružje, streljivo i vozilo su privremeno oduzeti, piše Dnevni avaz. 

 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Coprnica Agram 09.04.2016.

    ovo je samo kap u moru ma prolaze skoro svaki dan i svercaju u eu. dokazano da teroristi u parizu imali balkansko oruzje

  • ajetodoo 08.04.2016.

    Vozilo, oružje i streljivo je privremeno oduzeto. Znači, vratit će mu.

  • kiko3655 08.04.2016.

    10-15 godina zatvora minimalno bi mu dao

Komentiraj...
Vidi sve komentare