To je to što me zanima!

Kristina Ćurković skinula EU zastavu, kaznili je sa 102 eura

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Kristina se pred sudom branila kako nije učinila ništa loše već je branila čast i ugled svoje domovine. Nakon što je europsku zastavu zamijenila hrvatskom pozvala je policiju i prijavila svoj čin
Vidi originalni članak

Kristina Ćurković, aktivistica udruge Volim Hrvatsku - ne u EU, na Prekršajnom sudu u Splitu  kažnjena je novčanom kaznom u protuvrijednosti od 102 eura jer je u travnju prošle godine skinula zastavu Europske Unije sa zgrade Banovine u kojoj je smještena splitska Gradska uprava. 

Kristina se pred sudom branila kako nije učinila ništa loše već je branila čast i ugled svoje domovine. Nakon što je europsku zastavu zamijenila hrvatskom pozvala je policiju i prijavila svoj čin, ali i one koji su izvjesili zastavu EU, po njezinom mišljenju bez razloga i kršeći zakon, javlja večernji.hr.

Protiv Kristine Ćurković splitski prekršajni sud vodi još dva postupka. Zbog bacanja jaja pred noge istaknutih HDZ-ovaca u Omišu i zbog performansa na Pjaci, opet sa zastavom EU.

Idi na 24sata

Komentari 89

  • markes 05.01.2014.

    Ma daj. Mala hoce medijsku paznju. Glumata bezveze.

  • duda9 04.01.2014.

    Bravo Kristina za pravdu se uvijek treba boriti i ja sam uz tebe

  • brpljok 04.03.2012.

    To ima samo u ovoj podaničkoj državi koja se nažalost zove Hrvatska. Izvjesi se mimo zakona tuđa zastava, skinuta od hrvatice (svaka joj čast), kažnjena po direktivi iz Brisela (nekada Beograda) i kaznu plaća u eurima (a vrijedi nacionalna valuta kuna). E za što su naši momci ginuli, za ovu nakaradu od države.

Komentiraj...
Vidi sve komentare