To je to što me zanima!

'Kritiziraju me budale. Za Obamu sam se samo šalio'

Talijanski premijer Berlusconi kazao je u četvrtak za novog američkog predsjednika da je 'mlad, lijep i preplanuo'. Naljutile su ga kritike novinara
Vidi originalni članak

Gospodine predsjedniče vlade, jeste li svjesni da je vaš komentar o Obami uvredljiv za Sjedinjene Države. Zašto se ne ispričate? - upitao je američki novinar na konfereciji za novinare Silvia Berlusconia koji je u četvrtak izjavio da je novi američki predsjednik "mlad, lijep i preplanuo". Ljutiti Berlusconi je nakon upućenih mu kritika zbog nesmotrene izjave kazao da je njegov komentar bio dobronamjerna šala, a svoje je kritičare nazvao budalama.
- I ti ulaziš među one o kojima sam govorio. Bravo! Još jedan - obrušio se Berlusconi na američkog novinara dobacivši mu još kako bi on trebao zatražiti ispriku od Italije. Bijesan, napustio je konferencijsku dvoranu.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • rođo1 08.11.2008.

    to što imamo mi i talijani nema niko.predsjednike za šatlatane

  • Jasnna 08.11.2008.

    on je meni predobar uvijek se mogu smijati njegovim crnohumornim šalama isti je ko lik iz crtića. Ha ha ha

  • macki 07.11.2008.

    Pa hajde dobro.salio se,ali covjek na njegovoj poziciji pa mu se takvi lapsusi nebi smjeli dogadjati.Pogotovo ne u ovom danasnjem svijetu u kojeg toga lijepog i preplanulog covijeka neki jadno kritiziraju zbog boje koze... smijesno.Dragi nas susjede talijanski malo pazi sto pricas.

Komentiraj...
Vidi sve komentare