To je to što me zanima!

Kriv je vozač auta: Valentin se motorom zabio u njega i umro

Zbog stradavanja sumještanina i kolege tišnjanski ugostitelji nisu palili glazbu nakon subotnje utakmice, a Turistička zajednica Općine Tisno otkazala je sva događanja...
Vidi originalni članak

Valentin Kajtazi (27), koji je teško ozlijeđen kada se u subotu navečer u Tisnom, vozeći motocikl sudario s automobilom, preminuo je sat vremena nakon nesreće u šibenskoj bolnici. 

Kobne večeri 64-godišnji vozač Forda, prilikom skretanja ulijevo, oduzeo je prednost motociklu Suzuki na kojem je, iz suprotnog smjera, nailazio Kajtazi. Sudario se s automobilom i pao na cestu.

TISNO ZAVIJENO U CRNO 'Zbog smrti našeg Valentina, nećemo slaviti nakon utakmice'

Protiv vozača automobila bit će podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku zbog izazivanja prometne nesreće, izvijestila je PU šibensko-kninska.

Policija je dodala i da Kajtazi na svom motociklu nije imao istaknute registracijske pločice niti je imao upisanu "A" kategoriju u vozačku dozvolu.

Valentin Kajtazi u Tisnom je s obitelji vodio popularni kafić Light, a bio je i uspješan boksač. Trenirao je u u Kick-boxing klubu 'Petar Krešimir'.

Zbog stradavanja sumještanina i kolege tišnjanski ugostitelji nisu palili glazbu nakon subotnje utakmice, a Turistička zajednica Općine Tisno otkazala je sva događanja zakazana za subotu, nedjelju i ponedjeljak.

Poginuli Valentin Kajtazi potomak je obitelji doseljenika s Kosova u trećoj generaciji.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • 10.07.2018.

    Bilo bi najbolje da se najprije utvrdi dali doticna osoba smije sudjelovati u prometu , pa kad se to ustanovi bit ce lakse naci krivca .

  • tutek 10.07.2018.

    Žao mi je vozača automobila... Ili netko stvarno naivno vjeruje kako je vozač motocikla vozio dozvoljenom brzinom?

  • Fajlpz 09.07.2018.

    Rip ali bahatost se plaća. Ginuli su i prije motoristi ali ovoliko hvaljenje ne viđoh.

Komentiraj...
Vidi sve komentare