To je to što me zanima!

Kriv za tri razbojništva: Uhitili su muškarca (33) u Varaždinu

Muškarac na biciklu je pokušao pobjeći no policija ga je brzo sustigla i uhitila. Tijekom kolovoza i rujna počinio je tri razbojništva u kojima je materijalna šteta bila više tisuća kuna
Vidi originalni članak

Analitičkim pristupom i proaktivnim postupanjem policijskih službenika u četvrtak, 8. rujna, oko 20.40 sati u ulici Hrvatskih branitelja u Varaždinu uočen je nepoznat muškarac na biciklu, a koji bi odgovarao osobnom opisu počinitelja kaznenih djela razbojništava. Postupajući prema muškarcu, isti se dao u bijeg u smjeru ulice Marije Jurić Zagorke, no policija ga je sustigla i uhitila. Utvrđeno je da se radi o muškarcu starosti 33 godine, javlja PU varaždinska.

Nad osumnjičenim muškarcem policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje. Kako se sumnja, isti je imao namjeru počiniti novo kazneno djelo razbojništva, a istraživanjem je utvrđeno da je počinio razbojništvo 10. kolovoza u trgovini u ulici Matka Laginje, 19. kolovoza izvršio je razbojništvo u kladionici u Zagrebačkoj ulici i 6. rujna je izvršio razbojništvo u pekarnici u Jalkovečkoj ulici u Varaždinu.

Počinjenim razbojništvima počinjena je materijalna šteta od više tisuća kuna.

Policijski službenici su nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog podnijeli kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu, te su ga danas u 20.35 sati predali pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • LANA555 10.09.2016.

    Ti jarca kako mali gražani bez pardona se love i trpa u zatvore..A Sanaderu se odgaža suđzenje .Dobijo novu odvjetnicu mora podućit predmete i odgoženo .Tako se to radi do nedogled.Pametnom dosta.

  • Zmar116 10.09.2016.

    Jeli dotićni pripadnik nacionalne manjine ili?

  • endorfin 10.09.2016.

    Kad će ratni profiteri u Zatvor? 350 milijardi kuna pokradenih preko Hypo banke na 77 tajnih računa...

Komentiraj...
Vidi sve komentare