To je to što me zanima!

Krivo pretjecanje: Policijski automobil se prevrnuo na bok

Zadar: Vozač Clija nije vidio da ga policija pretječe pa je i sam krenuo pretjecati. Udario je u policajčev auto i odbacio ga van kolnika. Vozač i policajac su ozlijeđeni
Vidi originalni članak

Policajac u službenom automobilu pretjecao je Renault  Clio zagrebačke registracije vozeći od mjesta Kožino prema Zadru u srijedu oko 14 sati. Prema prvim neslužbenim informacijama,  vozač Clija nije vidio da ga policija pretječe pa je i sam krenuo pretjecati. Udario je u policajčev automobil, odbacio ga van kolnika te se službeno policijsko vozilo okrenulo na bok. Policajac i 24-godišnji vozač Clija su ozlijeđeni, no još nije poznato koliko su im ozljede teške. Policijski očevid je započeo te će se više znati po njegovom završetku. U Zadru je prometni krkljanac izazvala najprije jaka kiša, a onda sva sila turista koja se za svakog kišnog dana slijeva u grad jer ne može vrijeme provoditi sunčajući se po plažama i kupajući se u moru.  


Idi na 24sata

Komentari 105

  • neno1968 30.07.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Holstein_1 30.07.2014.

    Puna linija za obojcu

  • Watcher0123 30.07.2014.

    tu su i kad se najmanje nadas... ma glavno da nikome nije nista... pleha bude....

Komentiraj...
Vidi sve komentare