To je to što me zanima!

Krivotvorila potpis prijateljice i naručivala mobitele i konzole

Naime u rujnu 2016. godine 43-godišnjakinja je sklopila ugovor o pretplati i kupnji mobitela s jednim teleoperaterom, a taj mobitel je dala 39-godišnjakinji, koja se obvezala podmirivati svoje troškove
Vidi originalni članak

Nakon što je umaška policija provela kriminalističko istraživanje, utvrđeno je kako 39-godišnjakinja je počinila sedam kaznenih djela krivotvorenje isprave i sedam kaznenih djela prijevara.

Naime u rujnu 2016. godine 43-godišnjakinja je sklopila ugovor o pretplati i kupnji mobitela s jednim teleoperaterom, a taj mobitel je dala 39-godišnjakinji, koja se obvezala podmirivati svoje troškove. I sve bi bilo u redu da sredinom prošle godine 43-godišnjakinji nisu počele stizati opomene i prijedlozi za ovrhu, a ona tada shvatila kako 39-godišnjakinja nije podmirivala svoja dugovanja.

Osim toga otkriveno je da kako je mlađa žena u nekoliko navrata krivotvorila i njen potpis, te u njeno ime kupila još nekoliko mobitela i igraću konzolu. Time je 43-godišnjakinju oštetila za više tisuća kuna, pa se protiv prevarantice podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku.
 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • ajetodoo 11.01.2019.

    Koliko se ja kužim u lopovluk(a kužim se) obično se ugovor za mobitele potpisuje na tuđe ime, ali u svoju korist.

  • believe000 11.01.2019.

    Sklopis ugovor za pretplatu na svoje ime i onda mobitel daš nekome na korištenje, a taj ti obeća da će podmirivati obveze? To stvarno moraš biti budala.

  • ŠtangaŽelezni 11.01.2019.

    Kaj če ti neprijatelj kraj takvog prijatelja aj bok

Komentiraj...
Vidi sve komentare