To je to što me zanima!

Krivotvorili putovnicu Gotovini i dobili godinu dana uvjetno

Katavić i Fazlić dobili su po godinu dana uvjetno, na rok kušnje od dvije godine, zbog kritvorenja putovnica Anti Gotovini i Hrvoju Petraču, piše Novi list
Vidi originalni članak

Franjo Katavić i Salih Fazlić dobili su prema nepravomoćnoj presudi kaznu od godinu dana zatvora uvjetno na rok kušnje od dvije godine zbog krivotvorenja putovnica Anti Gotovini i Hrvoju Petraču, piše Novi list. Katavić je sudu priznao kako je od odvjetnika Ante Gotovine i Petračeva prijatelja Marijana Pedišića, preko Fazlića dobio po dvije tisuće DEM, fotografije i podatke, kako bi im izradio krivotvorene putovnice. U slučaju Petrača dokumente su krivotovrili na pravo ime dok su Gotovinini dokumenti bili na ime Kristijan Horvat. Presudu je na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu čuo samo drugooptuženi bivši policajac Salih Fazlić. Prvooptuženi Franjo Katavić je u međuvremenu zatvoren u Austriji zbog šverca droge.

Cijeli članak pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 10

  • JerkoKC 23.03.2011.

    A kada će doći na red oni koji su sami sebi pisali diplome.

  • corvis 23.03.2011.

    Sprdačina! U slučaju Gotovina sve se radilo totalno krivo, država je totalno zajebala generala.Sada se donosi ovakva sramotna presuda koja će sigurno biti registrirana kod Haaškog suda i negativno će utjecati na skoru presudu generalu!

  • stari mudrac 23.03.2011.

    ako dobro pamtim, salih je radio originale.

Komentiraj...
Vidi sve komentare