To je to što me zanima!

Kriza: Rusi na Krimu pucali su na ukrajinski zrakoplov?

Rusija je potvrdila da je u Bjelorusiju poslala 6 borbenih zrakoplova i 3 transportna zrakoplova. Poslali su ih kao odgovor NATO-u koji pojačava izviđačke akcije
Vidi originalni članak

Ukrajinska pogranična služba je objavila u četvrtak kako su pucali na njihov zrakoplov kod grada Armjanska na Krimu. Tvrde da su na njih pucali Rusi iz oklopnog transportera, javlja Ukrinform. 

Kriza u Ukrajini: Rusija počela vojnu vježbu u blizini granice 

Rusija je u četvrtak potvrdila da je u Bjelorusiju poslala šest borbenih zrakoplova i tri transportna zrakoplova, piše BBC. Poslali su ih kao odgovor NATO-u koji pojačava izviđačke akcije zbog krize u Ukrajini. Posada ruskih borbenih aviona trebala bi obaviti zadaće zračnog izviđanja, zaštite i obrane zračnog prostora. 

Rusija je osim toga počela vojne vježbe u blizini granice s Ukrajinom. Vježba obuhvaća i lansiranje raketa i uključuje protutenkovsko oružje. 

Ukrajinski parlament je pak izglasao da se kreira jedinica s 60.000 dobrovoljaca.  

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Doma IvanĐurić 13.03.2014.

    Pa šta se vi čudite za preuveličavanja medija, pa Bok te mazo oni naprave u 12 mjesecu senzacionalnu vijest da je u Lici pao veliki snjeg !!! Šta se čudite za onda za ova sranja u Ukraini. Ne vjerujem više nikome i ničemu, pa čak sam počeo sumljati i u ono što vidim vlastitim očima. Čitao sam na teletekstu danas da Hrvatska bilježi rekordni rast proizvodnje u Europi, nije mi samo jasno šta se to proizvodi u Hrvatskoj više magla ili zrak, a i g. premijer Milanović tvrdi da je Hrvatska jača nego ikad ??? Joj što bih ja volio živjeti u toj njegovoj državi.

  • bandido 13.03.2014.

    ma sve van je to jamerska i njiman podrepaskega eu-kokosinjca jeftina propaganda. da su krimska i ruska vojska kojin slucajen stvarno pripucale, paa bi ovi ukrajinski avijon ka gnjila krusva, budite bez brige. krim, ako ne bude nezavistan, bit ce ruski i gotova storija. a mogle bi i istocne i juzne ukrajinske pokrajine slidit istu rotu.

  • Sicma 13.03.2014.

    Sto mediji znaju uveličati..

Komentiraj...
Vidi sve komentare