To je to što me zanima!

Križevci: Ubojicu oca dvoje djece pustili na slobodu

Nakon svađe zbog neočišćene slame s ceste, gdje obojica imaju kuće, Tomo Novković (47) je otišao po pištolj i ubio Tomu Petranovića (44)
Vidi originalni članak

Iz bjelovarskog zatvora u četvrtak poslijepodne je pušten na slobodu Tomo Novković (47), osumnjičen da je prošle nedjelje navečer hladnokrvno iz pištolja ubio svoga susjeda Tomu Petranovića (44), oca dvoje malodobne djece. Nakon svađe zbog neočišćene slame s ceste u Koprivničkoj ulici, gdje obojica imaju obiteljske kuće, Novković je otišao kući po pištolj, za koji nije imao dozvolu, dostigao Petranovića i u njega iz blizine ispucao nekoliko smrtonosnih hitaca. Kako se doznaje iz Županijskog suda u Koprivnici, županijsko državno odvjetništvo je zatražilo pritvor Novkovića samo zato da ne utječe na svjedoke, koji su u međuvremenu saslušani, a ne zbog načina počinjenja djela. Policija u Križevcima poduzela je sigurnosne mjere zaštite zbog telefonskih poziva uznemirenih građana koji se boje Novkovića.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • user_24105 04.07.2008.

    a ubt svoju djecu... pa di to ima? u hrvatskoj, naravno... onda mesić pomiluje, a likovi nastave ubijat... i gdje ćemo onda bit sigurni kraj tih kretena???

  • franka 04.07.2008.

    pustili ga na slobodu... a je.... ti sudstvo i državu, guraju se u eu a krimose na slobodu puštaju, ode sve još više u p.m.

  • gremljin 04.07.2008.

    ana lovrin, ivo sanader, tražimo ostavke i kaznenu odgovornos za vas jer svojim političkim nemarom i utjecajima dovodite u opasnost normalne građane ove zemlje, a ubojice puštate da šetaju na slobodi? KATASTROFA! TRAGEDIJA! pa tko vas je samo sudio ovom narodu takve bahate, bezobrazne i nekvalitetne i nesposobne...

Komentiraj...
Vidi sve komentare