To je to što me zanima!

Krizni sastanak s generalima: Vojni vrh dolazi kod Plenkovića

Ovaj bi sastanak trebao biti i početak rješavanja sukoba koji traje već danima između Milanovića i ministra obrane, a vojni vrh bi Plenkoviću trebao reći postoje li problemi u funkcioniranju sustava
Vidi originalni članak

Premijer Andrej Plenković sastat će se u 10 sati u Banskim dvorima s vojnim zapovjednicima uoči sutrašnjeg Vijeća za obranu i nacionalnu sigurnost. 

Plenkoviću bi zapovjednici osobno trebali reći postoje li kakvi problemi u funkcioniranju sustava, nakon što su se prošli tjedan sastali s Milanovićem. Nakon sastanka bi trebali dati i izjave.

Ovaj bi sastanak trebao biti i početak rješavanja sukoba koji traje već danima između Milanovića i ministra obrane. Na sastanku će biti načelnik Glavnog stožera Robert Hranj, njegov zamjenik, general Siniša Jurković te zapovjednici svih triju grana HV-a i ravnatelj Vojno sigurnosno-obavještajne agencije. 

 

Idi na 24sata

Komentari 40

  • kormilar 08.11.2021.

    Sada svi vidimo što je premjer Plenković htio reći za buduću suradnju vlade i novoizabranog predsjednika RH Milanovića izjavom: Bit će tvrda kohabitacija!

  • TovarBili 08.11.2021.

    i?

  • clon 08.11.2021.

    Komešaju se jer je kraj Dombasa 1000 RUS tenkova i 100 000 trupa . Kina sa vojskom na Tajvanu . Amerika se povukla ,a NATO je nigdi . EU je nigdi i sad se pitaju šta se može i kako može dalje opljačkat šta je ostalo i kako založiti tuđe glave ,naše glave za svoje interese.

Komentiraj...
Vidi sve komentare