To je to što me zanima!

Krk: Čeh (59) snimio 2589 fotografija gole male djece

Građani su primijetili Čeha kako snima djecu i pozvali policiju. Uzeli su mu aparat i memorijske kartice. Snimio je 37 djevojčica i tri dječaka
Vidi originalni članak

Čeha (50) su prijavili građani koji su ga vidjeli kako fotografira djecu na plaži na Krku. Policija ga je privela te su po nalogu istražnoga suca Županijskoga suda u Rijeci pregledali njegov fotoaparat i memorijske kartice. Na njima su našli 2589 fotografija nage djece u dobi od tri do šest godina, i to 37 djevojčica i tri dječaka. Policija ga je osumnjičila za kažnjivo djelo iskorištavanja djece i maloljetnih osoba za pornografiju te je u dogovoru uz kaznenu prijavu priveden u istražni centar riječkoga Županijskog suda.
Fotoaparat i memorijske kartice su mu oduzeti, a preko MUP-a i Interpola provjerava se njegov identitet i ostali podatci.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Zeljk0 11.07.2009.

    Hvala ti Bože što građanska savjest radi u našu korist! Danas kad te netko cipelari svi te zaobliaze i nitko ti neće pomoći, a kad su djeca u pitanju evo naših sugrađana da nam pomognu u iskorjenjavanu pedofila.

  • drug Tito_1 11.07.2009.

    s tim čehima uvijek problem.........

  • nick150 11.07.2009.

    s njim u zatvor i neka ga karaju svaki dan...

Komentiraj...
Vidi sve komentare