To je to što me zanima!

Krk: Spasili su ronioca kojemu je jako jugo 'odnijelo' brodicu

Vijest o plutajućoj brodici koju je s mjesta ronjenja odnijelo jugo Nacionalnoj središnjici za usklađivanje traganja i spašavanja na moru dojavio je ribar oko 18 sati
Vidi originalni članak

Ronilac D.J. pronađen je neozlijeđen u uvali Kruščica na otoku Krku u nedjelju u 19.30 sati nakon potrage zbog uočene brodice koja je sama plutala između otoka Cresa i Plavnika.

Ronioca je pronašlo plovilo Pomorske policije, a u potragu su bili uključeni brod Lučke kapetanije Rijeka ''Vid'' te ribarski brod ''Orkan'' koji se u akciju uključio dobrovoljno. 

Vijest o plutajućoj brodici koju je s mjesta pozicije ronjenja odnijelo jugo Nacionalnoj središnjici za usklađivanje traganja i spašavanja na moru dojavio je lokalni ribar oko 18 sati, a na plovilu su pronađeni odjeća i mobilni telefon.

Brodica ronioca otegljena je do luke Punat na Krku gdje je naknadno dovezen i spašeni ronilac, priopćila je služba za odnose s javnošću Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture.  


Idi na 24sata

Komentari 3

  • pleter111 11.06.2012.

    pa tamo nema šta da roni osim ako ne lovi ribu na pušku što je zabranjeno ako roniš sa bocama ,,a ovaj je očito previše škrt da zaradu od ulova dijeli sa nekim

  • 11.06.2012.

    Ronioc, kakav? Na dah ili sa autonomnim ronilačkim aparatom (bocama sa zrakom)? Ako je bocaš, da li smije sam roniti ili isključivo organizirano u skupini?

  • Florijan 11.06.2012.

    Ići sam roniti i to još po jakom jugu? Loša zamisao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare