To je to što me zanima!

'Krkljanac' na Zagrebačkoj: Sudarilo se osam automobila

Prema izjavama očevidaca, vozač HAK-ovog automobila vjerojatno je dobio epileptični napad i izgubio kontrolu nad vozilom. Zbog prometne su se stvorile gužve
Vidi originalni članak

Osam automobila sudarilo se u petak ujutro na raskrižju Zagrebačke avenije i Zagrebačke ceste. Kako doznajemo od policije jedna žena lakše je ozlijeđena. Prema izjavama očevidaca, vozač HAK-ovog automobila vjerojatno je dobio epileptični napad i izgubio kontrolu nad vozilom.  

Točan uzrok i detalji nesreće trebali bi biti poznati nakon očevida.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • ULTRAS_vk_1 12.08.2011.

    imati epilepsiju znaći imati neki lanac oko vrata koji vas koči cio život... čovik nije kriv što mu se u tom trenutku smračio um... nažalost takva je bolest i žalosno je da u ovom stolječu nepostoje lijekovi koji bi bili pouzdaniji od tegretola, depakina uz neke fevarine... pomozite čovjeku riječima ohrabrenja...

  • 12.08.2011.

    Nemojte da napadate čovjeka i HAK bezveze. Ja sam u 22. i 23. godini imao po jedan epileptični napad, danas imam 31. godinu i nemam nikakvih problema. Tako da su epileptični napadi totalno nepredvidivi, pročitao sam negdje da 65% ljudi barem jednom u životu dobije epi-napad, sad kod nekoga su manji, kod nekoga veći, nekad se dese u snu, a većine se i ne sjećamo. Recimo, meni su oba bila u snu i da nije bilo cimera pored mene, ne bih ni znao šta mi se desilo.

  • mrnjauu 12.08.2011.

    ne komentirajte gluposti! epilepsija se može dijagnosticirati sa 5 god a i sa 50 godina života. možeš imati epilepsiju od djetinjstva, a da i neznaš, a prvi epi napad može ti se dogodit nakon 20 pa čak i više godina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare